Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frestande nötcookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Cookies med rostade solroskärnor och garnering med mörk blockchoklad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Rör smör eller margarin och råsocker vitt och poröst. Tillsätt de grovhackade nötkärnorna och solroskärnorna. Rör om. Blanda sist ner bakpulver, grahamsmjöl och vetemjöl och rör samman till en deg.
  2. Forma smeten till toppar på bakpappersklädd plåt med hjälp av 2 skedar.
  3. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 12-15 minuter.
  4. Smält den mörka blockchokladen i mikrovågsugn eller i varmt vattenbad. Ringla chokladen över kakorna då de kallnat.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.