Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Friterad chili

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Gott som tapas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tag de största chilifrukterna, skär av en bit av toppen och låt dom rinna av på hushållspapper. Fyll en spritspåse med osten: Fyll osten i chilin.
  2. Vänd sen chilin i mjöl, ägg, skorpmjöl, (dubbel panering). Låt torka en stund. Vänd dem sedan en gång till i ägg och sen skorpmjöl. (Låt gärna torka en stund.) Fritera sedan i olja ca 2 min så dom får fin färg.
  3. Feferoni ( på burk ) finns ju både milda och starka , så välj det du känner för.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.