Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frittatamuffins med fetaost och oliver

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Matiga frittatamuffins. Bjud dem kalla eller lite små varma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka potatisen, låt svalna. Sätt ugnen på 175 grader. Ansa och skär purjolöken i cm-tjocka strimlor, skala och finhacka vitlöken. Fräs purjo- och vitlök mjuk i 2 msk olja, krydda med 1 krm salt och 1 krm peppar.
  2. Skär den kokta potatisen i grova tärningar, hacka oliverna och fetaosten grovt. Blanda lökfräs, potatis, oliver och fetaost. Fördela blandningen i en smord muffinsplåt (för 12 st)
  3. Vispa ihop ägg, mjölk, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Häll äggsmeten över fyllningen i muffinsplåten. Tillaga mitt i ugnen 35-40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.