Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frostbiten daijmmousse i maräng

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En riktig godbit som är värt att prova. Till påsk brer jag lite vispad grädde överst på tårtan och strör på kokos som jag färgat gul med karamellfärg. Dekorerar med chokladägg.

Ingredienser

Instruktioner

Vispa äggulor och socker pösigt. Blanda i den vispade grädden och daijmen. Lägg en marängbotten i en pajform med löstagbar botten. (Samma diameter som marängbottnen.) Häll på dajmmoussén. Täck med den andra marängbottnen. Ställ in i frysen minst 2 timmar. Servera ev med varm choklad sås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.