Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frozen Cheescake

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Super god att servera en varm sommardag tillsammans med färska jordgubbar. Går att ha färdig i frysen i 1 månad.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Smula digestivekexen. Häll smöret över kexen. Häll över detta i en form med avtagbar botten. Forma en botten med en liten kant. Vispa philadelfiaost, socker, vaniljsocker och äggulorna pösigt. Vispa grädden, blanda ner i blandningen ovan. Vispa äggvitan hårt. Rör ner i bladningen ovan. Häll blandningen i formen och ställ in i frysen och låt stå i ca 12 timmar. Ta ut cheescaken ur frysen ca 20 min innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Awaz 10 november 2008

    ymmy väldigt go kaka

  • Godis12 15 februari 2010

    Jätte god! Andra gången vi gör denna!

  • ellanw 20 oktober 2011

    Ett paket philadelphia är det ett stort eller litet paket. stort är ju på 300gram??

  • pavlina6 21 juli 2012

    Super god, som glass! Alla älskar den och imorgon ska jag göra den igen :o)))

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.