Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fru Hakkarainens potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En underbart god och lite annorlunda potatissallad. En arbetskambrat tipsade om denna sallad, trodde inte att jag skulle gilla den, men vi har gjort den många gånger pånytt. Dressingen är så god till potatisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta och skala potatisen. Skär löken och potatisen i tunna skivor. Bred ut potatisen på en bakplåtspappers beklädd plåt. Olja in potatisen och löken och salta. Potatisen kan kryddas med andra kryddor efter behag. Stek potatisen i 225 grader ca 15 minuter tills potatisen blivit mjuk och fått lite färg.
  2. Skiva tomater och halvera vindruvor. Hacka nötterna och riv salladen i mindre bitar.
  3. Blanda dressing ingredienserna. Placera hälften av salladen, tomaterna, vindruvorna och fetaosten. Sedan den varma potatisen, resten av fetaosten, vindruvorna, tomaten och salladen. Strö över de hackade nötterna och häll över dressingen.
  4. Servera med färskt bröd och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.