Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frukostsandwich med kesella och jordgubbssylt

 
Skriv ut

Atkins. Kolhydrater/port: 21 g Nettokolhydrat/port: 13 g Fibrer/port: 8 g Protein/port: 25,5 g Fett/port: 23 g Kalorier/port: 387

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg Kesellan på flera lager hushållspapper, vik pappret över alltsammans och låt stå i 10 minuter.
  2. Vispa ägg, grädde och 2 msk av sötningsmedlet i en pajform eller grund skål.
  3. Häll kesellan från hushållspappret ner i skålen, rör ner den resterande matskeden sötningsmedel och kanelen. Bred 1/4 kopp kesellafyllning på var och en av 4 brödskivor, och bred sylten på de övriga skivorna. Gör sandwicharna klara genom att lägga brödskivorna med sylt över brödskivorna med kesella.
  4. Smält ½ tsk av smöret i en 30 cm stor teflonstekpanna på medelstark värme. Doppa alla sidor och kanter av sandwisharna i 2 minuter, tills de har blivit gyllenebruna. Vänd dem, tillsätt resten av smöret och låt steka i ytterligare 2 minuter. Skär på diagonalen och servera omedelbart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.