Atkins.
Kolhydrater/port: 21 g
Nettokolhydrat/port: 13 g
Fibrer/port: 8 g
Protein/port: 25,5 g
Fett/port: 23 g
Kalorier/port: 387
Instruktioner
- Lägg Kesellan på flera lager hushållspapper, vik pappret över alltsammans och låt stå i 10 minuter.
- Vispa ägg, grädde och 2 msk av sötningsmedlet i en pajform eller grund skål.
- Häll kesellan från hushållspappret ner i skålen, rör ner den resterande matskeden sötningsmedel och kanelen. Bred 1/4 kopp kesellafyllning på var och en av 4 brödskivor, och bred sylten på de övriga skivorna. Gör sandwicharna klara genom att lägga brödskivorna med sylt över brödskivorna med kesella.
- Smält ½ tsk av smöret i en 30 cm stor teflonstekpanna på medelstark värme. Doppa alla sidor och kanter av sandwisharna i 2 minuter, tills de har blivit gyllenebruna. Vänd dem, tillsätt resten av smöret och låt steka i ytterligare 2 minuter. Skär på diagonalen och servera omedelbart.
Publicerat den
13 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar