Att bjuda din älskade på - servera hallonsås till - sikta även över lite florsocker...
Instruktioner
- Ugn: 175 grader.
- Vispa samman mandel, florsocker, sirap, vaniljsocker och ägg i en skål med elvisp.
- Häll upp smeten i en smord och mjölad springform.
- Grädda i nedre delen av ugnen i 175 grader i ca 25 minuter.
- Bryt chokladen i mindre bitar och lägg i en skål. Smält chokladen över vattenbad eller på svag effekt i mikro.
- Vispa äggulor och muscovadoråsocker pösigt. Vispa grädden fast. Vänd ner den smälta chokladen i äggsmeten och därefter den vispade grädde.
- Lossa kakan från formen och gör ren formen. Lägg tillbaka kakan i formen. Häll moussen över bottnen och täck med plastfilm.
- Ställ in formen i frysen i minst 3 timmar.
- Mosa hallonen och smaksätt med florsocker.
Servera hallonsåsen till tårtan. Sikta florsocker över tårtan vid serveringen.
Publicerat den
8 februari 2012
Liknande recept
Skriv kommentar