Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen chokladmoussetårta

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Tårta

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 g.
  2. Blanda mandelmassa, kakao och ägg till en jämn smet i matberedare. Häll smeten i väl smord och bröad form med löstagbar kant.
  3. Grädda 30-35 min. på nedersta falsen.
  4. Låt kakan kallna.
  5. Till moussen: Bryt sönder och smält blockchokladen. Låt den svalna. Vispa grädden, inte allt för hårt.
  6. Vispa gulor och socker pösigt och blanda med grädde, choklad och likör.
  7. Bred moussen över den kalla bottnen och ställ i frysen minst 1 timme.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.