Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fullmatade glutenfria italienska bröd

 
Skriv ut

Detta fyllda bröd är gott att servera som tilltugg före maten på kalas, på utflykt eller som en hel måltid tillsammans med en god sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smula jästen i en bunke, häll i vattnet och rör om tills jästen löser sig. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta degen ordentligt, helst i maskin. Låt jäsa ca 30 minuter.
  3. Ta upp degen på mjölat bakbord och arbeta den med lätt mjölade händer. Dela degen i två delar, platta ut till tallriksstora rundlar. Lättast är det att platta ut en rundel direkt på en plåt med bakplåtspapper. Lägg på fyllningen. Lägg den andra rundeln ovanpå och kläm ihop kanterna.
  4. Pensla med olja och grädda i ugnen ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.