Godaste jag ätit. Mustig med vitlök och rödlök ihop med tomat. Fungerar både som kall och varm. En klick crème fraiche till soppan är ett måste tycker jag.
Instruktioner
- Skär alla grönsaker i mindre bitar och lägg i matberedaren/mixern.
Häll på passerade tomater och buljongtärningarna upplösta i vatten. Mixa soppan slät
Tillsätt sambal oelek - det ska vara starkt!
Smaka av med salt och vinäger eller citron.
- Är det sommar kyls soppan - kan behövas spädas med vatten om den är för tjock. Är det vinter värms soppan försiktigt utan att den får koka.
- Skär brödet i tärningar, lägg det i en stekpanna och häll generöst med olivolja över. Stek tärningarna gyllenbruna.
- Servera soppan med brödtärningarna och en klick crème fraiche
Publicerat den
8 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar