Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Getost med jordgubbssalsa

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Härlig förrätt med sting. Se till att chèvren är rumsvarm vid servering, då är den som godast.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj, snoppa och hacka jordgubbarna. Hacka gurkan något finare. Blanda samman med den finhackade gräslöken i en skål.
  2. Tillsätt olivolja och vinäger.
  3. Krossa pepparkornen lätt i en mortel och blanda ner. Smaka av med salt och svartpeppar. Låt stå kallt i en timme.
  4. Skär chèvren i 6 skivor. Lägg upp salsan och ringla över honung.
  5. Severa med rostat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.