Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gi-paprika med köttfärs och fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott fredagsmys.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 250 grader Skär av toppen på paprikorna och kärna ur. Skala och finhacka vitlök och lök. Skär champinjonerna i skivor. Skär fetaosten i tärningar. Smält smöret i en stekpanna, bryn vitlök, champinjorner, köttfärs och fetaosten. Krydda och blanda ihop någon minut.
  2. Fyll paprikorna med köttfärs- och fetaostblandningen. Smöra en ugnssäker form och ställ paprikorna i den.
  3. Placera formen mitt i ugnen och stek tills dom är genomgräddade.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.