Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Åt denna rätt under min GI rivstart vecka, bytte ut tamarisoja mot ostronsås. Rätten passar utmärkt med ris, bulgur, nudlar etc.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingköttet i fina strimlor. Skala vitlöken och hacka chili och vitlök tillsammans. Skala och strimla rödlöken. Bryt broccolin i buketter.
  2. Hetta upp 1 msk olja i en wok eller stekpanna. Fräs köttstrimlorna tills de är genomstekta. Krydda med fisksås. Lägg i chili och vitlöksblandningen mot slutet. Ta upp köttet.
  3. Fräs lök och broccoli tills de är varma men fortfarande har spänsten kvar. Lägg tillbaka köttet i pannan, häll i vattnet och låt alltsammans bli varmt. Krydda med soja och eventuellt mera fisksås.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fialotta88 20 januari 2009

    Hmmmm...Har du verkligen tillstånd att presentera dig själv som Peter Forsberg på bild? Inte minst i upphovsrättsliga sammanhang kan det kosta en hel del pengar. Förutom att det ju är helt osant- för en kvinna på 34 är i Solna är väl ändå inte "Foppa"?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.