Åt denna rätt under min GI rivstart vecka, bytte ut tamarisoja mot ostronsås. Rätten passar utmärkt med ris, bulgur, nudlar etc.
Instruktioner
- Skär kycklingköttet i fina strimlor. Skala vitlöken och hacka chili och vitlök tillsammans. Skala och strimla rödlöken. Bryt broccolin i buketter.
- Hetta upp 1 msk olja i en wok eller stekpanna. Fräs köttstrimlorna tills de är genomstekta. Krydda med fisksås. Lägg i chili och vitlöksblandningen mot slutet. Ta upp köttet.
- Fräs lök och broccoli tills de är varma men fortfarande har spänsten kvar. Lägg tillbaka köttet i pannan, häll i vattnet och låt alltsammans bli varmt. Krydda med soja och eventuellt mera fisksås.
Publicerat den
4 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Hmmmm...Har du verkligen tillstånd att presentera dig själv som Peter Forsberg på bild? Inte minst i upphovsrättsliga sammanhang kan det kosta en hel del pengar. Förutom att det ju är helt osant- för en kvinna på 34 är i Solna är väl ändå inte "Foppa"?