Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glögg & chokladkaka

 
Skriv ut

Gott till Kalle Anka på julen

Ingredienser

Instruktioner

Smält chokladen. Vispa smör och socker smidigt. Tillsätt ett ägg i taget, vispa mellan varje. Rör i glögg, Choklad och sist mjöl blandat med bakpulver. Hacka mandeln men spara några till garneringen. Vänd ner hacket i smeten. Häll smeten i en smord, mjölad form ca. 22 cm.i diameter. Lägg på hela mandlar. Grädda i nedre delen av ugnen 20 minuter i 175 grader. Den ska vara kladdig i mitten. Låt vila till nästa dag. Servera med grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.