Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria triple chocolate chip cookies

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Oemotståndliga kakor med både mörk, ljus och vit choklad. Gör dubbelsats på en gång, de kommer att gå åt, tro mig!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Vispa smör, farinsocker och socker fluffigt i en bunke. Tillsätt ägget och vispa lite till. Blanda ner de torra ingredienserna och den hackade chokladen och arbeta ihop till en deg. Ställ degen kallt i ca 20 minuter.
  3. Dela degen i bitar och rulla till kulor. lägg kulorna glest på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.