Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda kycklingpajen med tropiska frukter

(7 kommentarer)  
 • Serverar: 6 portioner
 • Tid: 1 timme
Skriv ut

Använde ett annat recept här på MK o gjorde om den till detta,supergott.

Ingredienser

Instruktioner

Gör pajdegen, tryck ut den i en långpanna och nagga den med en gaffel. Låt vila kallt i 30 minuter. Skär och stek kycklingen, krydda med grillkryddan. Sätt in pajdegen i 200 grader i 10 minuter. Strö över kycklingen i pajskalet, strö även över purjon och paprikan skuren i mindre bitar. Skär ananasen i mindre bitar och lägg dem jämnt över resten. Vispa ihop crème fraichen och curryn, bred det över pajen, skiva bananerna och lägg jämnt över fraichen, täck med mango chutney och osten. Sätt in i 200 grader ca 40 minuter. Klart att serveras med något grönt och gott!!

Liknande recept

Kommentarer (7)

 • dreamnilam 12 februari 2011

  Känner mig lurad och besviken, då receptet anger för mycket margarin till degen, den blir lös och oformbar, sista gången jag litar på någon som skriver recept på nätet.

 • Marre73 12 februari 2011

  Synd att det inte passade dig,mig passade det bra i varje fall.Du får skapa dig ett eget pajrecept helt enkelt,lägg sedan ut det på MK är du snäll.

 • Marre73 12 februari 2011

  Förresten,blir den lös och oformbar får du väl lägga till mer mjöl helt enkelt,svårare är det inte.Så brukar jag göra med kakor mm

 • dreamnilam 13 februari 2011

  Hur kan du då lägga ut ett recept om du säger jag ska tillsätta mer mjöl, då stämmer det ju inte från början eller hur? Innehållet var det inget fel på efter jag fått göra ett nytt pajskal

 • Marre73 14 februari 2011

  Jag gjorde min paj den som är på bilden efter detta recept och det blev bra,om det blev fel för dig är det väl bara att tillsätta mer mjöl.Så har jag fått göra i EN DEL RECEPT för att få det som jag vill ha det.Tolka det hur du vill.

 • Luotte 23 februari 2011

  Riktigt god paj. Gjorde pajskalet enligt ovanstående och jag hade inga problem med det. Som det har sagts här nedanför - det är bara att lägga till mer mjöl om man märker att det är för löst.

 • Marre73 23 februari 2011

  Håller med dig fullständigt,blev lite irriterad över kommentarerna från människan i fråga. Själv använder jag det receptet till de flesta av mina pajer och visst har det hänt att man ngn gång inte blivit nöjd,men då finns det mer mjöl i påsen att använda sig av.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.