Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste Morotskakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Väldigt saftig och relativt hälsosam kaka. Håller länge i kylen och våldsamt uppskattad bland mina vänner. Ska väl tilläggas att jag tvingade till mig receptet från en kompis som jobbade på ett populärt café i New York.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör samman allt med sked, vispa ej! Grädda i 175 gr. I c:a 30-35 minuter. Eller till mitten på kakan precis ”stannat” när du försiktigt skakar formen. Grädda i form som är ca 35x25 cm.
  2. Smaksätt toppingen med vaniljsocker, eller rivet skal av en halv apelsin och ca. 2 msk saft från apelsin och florsockret. Gärna lite cocosflingor till garnering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • bikbok 26 juni 2009

    Låter väldigt god :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.