Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Godaste svampstuvningen

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar till kötträtter t.ex lamm-, kalv- eller fläskkotletter men även stek. Har fått mycket beröm för denna stuvning genom åren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala löken och skär den i tunna skivor. Hacka svampen grovt.
  2. Fräs lök och svamp i matfettet, dofta mjölet över och späd med grädden. Låt stuvningen koka ihop och krydda med kapris och citron.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mmarabou 11 september 2015

    Inget salt och peppar alls?

  • meta9 11 september 2015

    Självklart kan man ta salt och peppar men kaprisen och citronen brukar räcka som kryddning :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.