Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gomboci (plommonkakor)

 
Skriv ut

Gomboci (plommonkakor)

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman ingredienserna till degen med händerna. Kavla ut degen och skär fyrkanter. Dela plommonen och ta ut kärnorna. Vänd plommonen i socker och lägg ett ½ plommon på varje degbit. Vik in hörnen på degen och se till att degen omsluter plommonet. Lägg ner dem i kokande vatten och koka dem ett par minuter och vänd dem sedan i stekt mannagryn ( alt ströbröd )

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.