Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grahamsbröd med keso

 
  • Serverar: 20-24 portioner
Skriv ut

Gott som frukostbröd eller mellanmål!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula jästen och rör ut den med vatnnet i en bunke. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta sist in vetemjölet. Degen kan bli något kladdig av keson, ta inte i allt för mycket vetemjöl. Jäs degen i bunken i ca 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 225 grader
  3. Knåda degen en kort stund på mjölat underlag. Dela degen och rulla ut två tjocka längder. Platta till dom lätt med handen och skär degen i lagom stora bitar. Lägg dom tätt på en plåt med bakpapper och jäs i ca 20 minuter.
  4. Grädda bröden mitt i ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.