Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad hälleflundra i bananblad med kokosmjölk, chili och lime

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Bananblad finns i asiatiska matbutiker, annars går det bra med dubbelvikt folie.

Ingredienser

Instruktioner

Värm grillen. Gör sex stora paket av dubbelvikta bananblad eller folie. Lägg fisken på dem. Blanda övriga ingredienser i en skål och krydda med salt och peppar. Häll detta över fisken. Vik ihop paketen och fäst dem med en tandpetare. Lägg på grillen i cirka 10 minuter. Servera med ris och sweet chilisås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.