- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 50 minuter
Skriv ut
Färska kryddor är gott och nyttigt, mängden i detta recept är lite på måfå, då jag plockar kryddorna i trädgården, men proportionerna borde stämma.
Instruktioner
- Blanda olja, salt och peppar i en skål, gnid in laxen med detta, låt ligga och dra ca 10 minuter.
Skär under tiden löken och kryddorna, fyll sedan laxen med detta, spara lite och lägg utanpå fisken.
Tag tidningspapper och rulla in den fyllda fisken, knyt runt med snöre ordentligt.
Blöt nu hela paketet i vatten så att tidningspappret blir genomvått, krama ur lite av vattnet så att det inte droppar allt för mycket.
Grilla laxen ca 15-20 minuter på varje sida.
- Servera med en god sallad och färsk kokt potatis
Publicerat den
26 mars 2009
Liknande recept
Skriv kommentar