Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad kycklinglårfilé och potatissallad med mangold

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta potatisen väl och koka den i lättsaltst vatten. Låt svalna.
  2. Lägg träspetten i blöt och tänd grillen. Blanda ingredienserna till dressingen.
  3. Dela potatisen i mindre bitar. Lägg i en skål tillsammans med löken. Häll över dressingen och blanda.
  4. Hit kan potatissalladen förberedas.
  5. Skölj mangoldbladen och låt dem rinna av.
  6. Dela lårfiléerna på hälften, trä på spett, salta och peppra. Grilla tills de är helt genomstekta, ca 7 min på varje sida.
  7. Blanda ner mangold i potatissalladen, strö över dragon. Servera med de nygrillade spetten, en bit ciabattabröd och ett glas rosévin

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.