Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad paprika med fetaostfyllning

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snackpaprikorna har färre kärnor än vanliga paprikor. De passar därför bra att ha fyllning i. Den avlånga, milda snackpaprikan är som gjord för att kombineras med starkare smaker. Här får två goda ostar smälta inuti.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär av ett lock på varje paprika, ca 1½ cm. Peta ut kärnorna ur paprikan.
  2. Mosa ihop feta- och ädelost. Smaka av med peppar. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt tillbaka locken och fäst ihop med tandpetare. Pensla paprikorna runt om med olja.
  3. Grilla paprikorna runt om ca 10 minuter. Servera dem nygrillade med klyftpotatis, rucola och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.