Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad paprika med ricottaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En italiensk god liten förrätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll av paprikan i en nätsil. Rosta pinjenötterna i torr het panna. Låt ev ricottaosten rinna av något i ett kaffefilter.
  2. Skär paprikan i ca 3 cm breda remsor. Lägg dem på en skärbräda. Rör ihop ricottaost och pinjenötter. Salta och peppra.
  3. Lägg ca 1 tsk av ostblandningen på varje paprikabit. Rulla ihop och lägg upp på ett fat. Garnera med kapris. Droppa ev över lite extra olivolja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.