Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade jätteräkor på spett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Blir så gott på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop soja, citronsaft, vitlök, honung och cayennepeppar. Vispa i oljan. Pensla scampin med marinaden och låt stå och dra kallt i ca 1 timme. Vänd ett par gånger under tiden. Trä upp scampin på spett och grilla 2-3 minuter på varje sida. Pensla med marinaden under grillningen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.