Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillade revben

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 1 timme 40 minuter
Skriv ut

Framstå som stjärna med minsta möjliga arbete.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att koka upp revbenen i vattnet och skumma av innan de tillsammans med kryddorna får sjuda på svag värme i ca 1 och en halv timma.
  2. Revbenen kan sedan antingen sparas i kyl eller frys tills de skall användas eller läggas på grillen direkt.
  3. Pensla de underbart möra revbenen med bbq-såsen och lägg på grillen tills de fått önskad yta.
  4. Ta sedan emot berömet och avslöja inte hur enkelt det är!!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • rosic62 28 maj 2010

    recept på tunna revben!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.