Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillkyckling med potatissallad och rostad lök

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Rör samman crème fraiche och majonnäs i en skål. Smaksätt med senap, gräslök och kryddor. Lägg i röd lök, gurka och kapris och rör om ordentligt. Vänd i potatis och äpple, smaka av med salt och peppar. Låt gärna salladen stå en stund och ta smak. Servera salladen kall till kycklingen med blandsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.