Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillspett med biff och potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kött och potatis på nytt sätt. Tänd grillen och förbered de här allt-i-ett-spetten, servera med en fräsch sallad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda citronsaft, olivolja, salvia och salt i en grund glasskål. Lägg i köttet och vänd det i marinaden. Täck över och marinera i kylen en-två timmar.
  2. Lägg potatisen i en kastrull och täck med kallt vatten. Koka upp, sänk till låg värme och låt sjuda 15 minuter, tills potatisen har börjat mjukna. Låt dem rinna av.
  3. Hetta upp grillen. Ta upp köttet ur marinaden och ställ marinaden åt sidan. Varva potatis och kött på fyra spett. Krydda med peppar.
  4. Grilla spetten cirka åtta minuter tills köttet är mediumstekt och potatisen mjuk. Pensla dem under tiden med marinaden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.