Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grissini med basilika

 
  • Serverar: 30 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda grissini med basilika och grovt salt. Passar både till drinken och buffén.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser. Häll i vatten och olja. Arbeta degen smidig. Täck över degen och låt den jäsa i ca 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader. Ta upp degen och knåda den. Dela den i 30 lika stora delar. Rulla varje del till långa smala bröd eller smala vridna bröd. Lägg bröden på en smord plåt. Pensla med vatten och strö över flingsalt. Grädda i ugnen 15-20 minuter. Låt svalna utan bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.