Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön kasslergryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Lättlagat med kassler och härliga grönsaker i en gräddig gryta med smak av pepparrot.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla kasslern. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Halvera körsbärstomaterna. Lägg ner purjolöken, kasslern och tomaterna i en vid gryta. Blanda matlagningsgrädde med riven pepparrot, hackad persilja och salt. Häll gräddblandningen i grytan och låt sedan allt koka under lock på svag värme, 5-10 minuter, utan att röra om. Servera med potatis eller ris och en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.