- Serverar: 4 portioner
- Tid: 35 minuter
Skriv ut
Kokosmjölk ger spännande smak och fyllighet åt soppan
Instruktioner
- Dela broccolin i buketter. Skala och hacka schalottenlök och salladslök. Koka 10 min i grönsaksbuljongen. Tillsätt spenat och myntablad, koka ytterligare i 3 min. Häll av buljongen, men spar den.
Mixa soppan slät. Tillsätt kokosmjölken. Späd med buljongen till lagom konsistens. Smaka av med salt och peppar
- Tillbehören:
Skala och dela morötterna på längden i fyra delar. Lägg morötterna i en ugnsform, ringla över rapsolja och strö över flingsalt. Ställ in i ugnen tills det börjar få färg, ca 20 min 225 grader
- Garnering:
Servera soppan med morötter i skålar strö över kokosflingor och gärna lite hackad salladslök och mynta
Publicerat den
14 april 2016
Liknande recept
Skriv kommentar