Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönkålssallad med fetaost och granatäpple

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Väldigt god sallad med både sälta, sötma och knaprighet. Byt gärna ut fetaosten mot ädelost.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa bort eventuellt grova stjälkar från grönkålen. Krama grönkålen i en stor serveringsskål med olja och salt så att kålen mjuknar något. Vänd runt med äpple, russin, mandlar, smulad fetaost eller ädelost och granatäppelkärnor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.