Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakscouscous

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
Skriv ut

De säger ju att vi ska äta mera grönsaker!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj zucchinin och dela den först på hälft och sedan igen på hälft, sedan i klyftor. Värm oljan i panna och finhacka löken. När löken är mjuk häll med paprikapåsen och zucchinin. Låt ligga på 1an tills allt är varmt, ta bort före de börjar mörkna. Häll allt i en stor kastrull och ställ på värme, skölj av bönorna och fiska upp ananasbitarna. Häll dem med i röran.
  2. Blanda ihop honung, saften, såsen och finhacka vitlöken med ner. Om du har stel honung kan det vara bra att ställa den i micron en stund, eller om du bara vill att smakerna blandas bättre. Häll såsen i röran och rör väl om.
  3. oka vattnet och när det börjar bubbla häll ner couscous och ta av värme och låt dra under lock i minst 5 minuter, färdig blanda ner smöret. Blanda couscousen med röran och rätten är färdig.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Trolltea 8 januari 2014

    Tredje gången någonsin som jag lagar vegetariskt och det blev jättegott. Ett väldigt enkelt recept. Något jag saknade i det här receptet var hetta. Jag tillsatte sweet-chilisås och det blev jättegott, men det går nog lika bra med vanlig chilifrukt, och eftersom jag inte är så förtjust i kidneybönor så ersatte jag dom med kikärtor. =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.