Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Örtig mandeltorsk med grönsakscouscous

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkel och god vardagsrätt när tiden är knapp.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör med hackade örter, citronskal och citronjuice. Lägg torskfiléerna på varsitt ark aluminiumfolie. Salta och peppra.
  2. Fördela smörblandningen och rostade mandelspån över fisken. Förslut paketen. Lägg paketen på grillen 15-20 minuter eller tillaga ca 20 minuter i ugnen på 200 grader.
  3. Tillaga couscousen enligt anvisning på förpackningen med grönsaksfonden. Skiva zucchinin. Ansa och skiva fänkålen. Stek zucchini och fänkål i olivoljan tills de fått lite färg i en stekpanna. Krydda med salt.
  4. Blanda couscous,zucchini, fänkål, finhackad persilja och färskpressad citronjuice.
  5. Servera fisken med couscoussalladen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.