Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakspasta med parmesan och saffran

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Otroligt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i skivor "hyvla" morötterna och zucchinin. Hacka alla färska kryddor, blanda med den grovrivna parmesanen och vitlöken.
  2. Koka pastan enligt paket. Låt morötterna och zucchinin koka med ett par minuter på slutet. Blanda ned ost, vitlöks-och kryddblandningen i den nykokta pastan i en stooooor skål/fat Blanda ned saffran. Blanda till osten smält ned och saffranen har gjort den riktigt gul. Blanda ned köttet i pastan, svartpeppra och ev salta och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.