Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsaksris med räkor och stekt ägg

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En enkel wok som är otroligt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tärna grönsakerna och hetta upp olja i en stekpanna. Stek grönsakerna med ingefäran och smaka av med salt. Krispigheten ska fortfarande finnas kvar. Tillsätt riset och vänd runt tills det är varmt. Stek äggen i några droppar olja.
  2. Servera med räkor, koriander och chilisås av något slag, gärna srirachasås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.