Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsakssås till grillad eller stekt fisk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En lite ovanlig sås men mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll grädden, vinet och buljongtärningen i en kastrull tillsammans med timjan och koka ihop tills hälften återstår.
  2. Tillsätt rödlöken, purjolöken, paprikan och savoykålen. Låt koka i ca 2 min.
  3. Smaka av med salt och vitpeppar. Klicka i crème fraiche och rör om före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.