Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grillad fisk med mangoröra och limesås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Friska fruktsmaker i fin kombination till grillad fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör vitlök, salt och peppar. Pensla det över fisken.
  2. Skala och kärna ur mangon. Grovhacka den och blanda med purjolök och chili. Värm såsen och smaksätt med limeskal och saft. Lägg fisken i ett grillhalster eller direkt på grillgallret. Grilla 3-4 min.på varje sida. Servera fisken med basmatris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.