Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönskande potatissallad

 
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Solgul potatissallad med sparris, lök och avokado

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen, skär klyftor och lägg i bakpappersklädd långpanna. Blanda olja med gurkmeja och ringla över potatisen. Blanda med händerna tills oljan täcker potatisens alla ytor. Strö över flingsalt och nymald svartpeppar.
  2. Stek i 200 grader tills gyllengul färg och tills potatisen är genomstekt. Häll över hälften av dressingen och låt svalna till ljummen temperatur. Blanda med skedad avokado som penslats med citron, sparris i mindre bitar, skivad rödlök och sallad. Häll resterande dressing över.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.