Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grov senap- och purjolökssill

 
  • Serverar: 40-50 portioner
Skriv ut

Ännu en sill till påsk

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sillfiléerna i stora tärningar Blanda senap, farinsocker och vinäger i en bunke.Vispa ner oljan droppvis och tillsätt därefter purjolök. Smaka av med salt och peppar.
  2. Blanda ner sill och överför därefter till glasburk eller serveringskrus.Täck över och låt stå kallt minst 1 dygn före servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.