Denna pizzadeg är ett utmärkt alternativ för dig som inte tål gluten.
Instruktioner
- Värm ugnen till 225 grader. Strö jäst och socker över mjölken och låt vila i 5 minuter tills dess att jästen löst sig i vätskan. Rör samman mjölsorterna med fiberhusk, salt och gelatinpulver. Tillsätt degspadet och knåda ihop väl. Blanda i olja och vinäger.
- Täck över skålen med plastfolie och låt jäsa i 10 minuter. Lägg sedan över degen i en bakpappersklädd ugnsform och strö lite rismjöl över.
- Tryck ut degen i formen , var noga med att den täcker hela ytan. Förbaka i 10 minuter innan du lägger på valfri garnering. Ställ tillbaka i ugnen och grädda ytterligare i 15 minuter. Lägg till sist på osten och låt stå i ugnen ytterligare 5 minuter.
Publicerat den
16 juli 2011
Liknande recept
Skriv kommentar