Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gryta med kokos och röd curry

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Asiatisk mat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär i munsbitar. Blanda med sojan. Låt marinera minst 20 minuter upp till en timme. Rör om ordentligt i burken med kokosgrädde.
  2. Hetta upp två tredjedelar av kokosgrädden med ingefära, citrongräs, curry, vitlök och fisksås.
  3. Rör ner en tredjedel av köttet i taget och låt koka upp mellan. Slå på en skvätt vatten om det behövs för att täcka. Låt puttra under lock i ungefär 10 minuter tills köttet är mört.
  4. Blanda ner fisksås, limeblad socker och pressad lime. Tillsätt den sista kokosgrädden. Rör ner thaibasilikan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.