Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Härlig färswok

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är en mycket god färswok med några av våra bästa svenska grönsaker på hösten. Ta vara på våra fina och goda rotfrukter som vi har i Sverige.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla vitkål, morötter och purjolök. Fräs grönsakerna i lite olja i en stekpanna med höga kanter eller i en wokpanna. Smula i köttfärsen efter ca 3 minuter och stek tills färsen är brynt. Tärna äpplen och lägg i dem. Häll i sojan och krydda och rör om. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.