Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och cheesecakemuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

442 kalorier per portion Fördela gärna smeten i muffinsformar i en muffinsplåt, då blir de färdiga muffinsen höga och fina.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Cheesecakefyllning: Vispa osten med elvisp, tillsätt socker, ägg och vaniljsocker. Ställ in fyllningen i kylen.
  3. Rör ihop alla ingredienser till vaniljströsslet. Rör ihop alla ingredienser till hallonmoset.
  4. Muffinssmet: Blanda vetemjöl och bakpulver. Vispa smör och socker med en elvisp, tillsätt äggen, ett i taget. Tillsätt mjölken. Rör ner mjölblandningen i äggblandningen så att det precis blandar sig. Fyll muffinssmeten till hälften i formarna och lägg på ett lager hallonmos. Fyll upp med cheesecake fyllning. Toppa med ytterligare hallonmos. Strö till sist över vaniljströsslet.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter, garnera med hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.