Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon- och hjortronkompott med ingefärsgrädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad dessert med friska smaker.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten och socker, lägg i bären. Låt sjuda försiktigt under omrörning ca 3 minuter. Låt svalna.
  2. Vispa samman crème fraiche och grädde. Rör ner ingefära och mynta.
  3. Varva kompott och ingefärsgrädde i glas. Ringla över honung och servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.