Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och krusbärsmarmelad

 
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Den här marmeladen hittade jag på när jag hade plockat både krusbär och hallon. Jag gjorde den på gula krusbär och skogshallon. Den smakar underbart på fralla eller kex till en kopp te.

Ingredienser

Instruktioner

Snoppa krusbären och häll dem tillsammans med hallonen i en gryta. Tillsätt syltsockret och rör om. Låt bären koka upp under omrörning så att inte krusbären blir brända. Låt koka 5-10 minuter. Ta av grytan från spisen och låt marmeladen svalna. Häll upp den på burkar. Jag brukar frysa in mina burkar. Njut av marmeladen på ett kex eller en fralla till en kopp te och kom ihåg den underbara sommaren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.