Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Hallon och marsipan kaka

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Härlig kaka men funkar också utmärkt till muffins.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop smör och socker poröst. Tillsätt äggen. Blanda i resten av ingredienserna så att smeten precis går ihop. Häll i en smord springform, alternativt ca 12 stora muffinsformar i muffinsplåt.
  2. Strö över rikligt med frysta hallon, flagad mandel och tryck ner hackad mandelmassa över hela kakan/i alla muffinsarna.
  3. Grädda ca 35 minuter för kakan alternativt ca 20 minuter för muffinsarna. 175 grader.
  4. Grädde är ju underbart gott till förstås...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.