En fräsch och lätt rätt. Servera med kokta rödbetor.
Instruktioner
- Koka rödbetorna. Skala dem när de har svalnat. Dela större rödbetor i halvor eller kvartar.
- Koka potatisen med skal. Låt svalna och dela dem.
- Skär chèvren i bitar. Skala löken och skär den i ringar. Blanda ost och lök med potatis och spenat.
- Mixa kronärtskockorna med övriga ingredienser till en slät kräm.
- Slunga runt rödbetorna i smör. Slå på vinäger. Krydda med 1 krm salt och ½ krm svartpeppar.
- Skär laxen i 4 bitar. Behåll ev skinnet. Halstra den snabbt så att den blir ljummen. Garnera med lime. Strö gärna över ½ tsk flingsalt och 1 krm svartpeppar. Servera med kronärtskockskrämen.
Publicerat den
3 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar